7. maaliskuuta 2018

Long time no see!

Tiineyttä takana 264 pvää ja jäljellä tasan 70 :) vielä riittäis virtaa

En jaksa ees yrittää kertoa mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut :D LIIKAA. Poni kolmikko on taas kasassa vaikka välissä Mini ehtikin 4kk pyörähtää muualla. Ostajan elämäntilanne kuitenkin muuttui ja mä tykkään siitä ponista niin paljon etten olisi alunperinkään halunnut myydä. Oma tilanne onneksi sellainen että uskalsin sen takaisin ottaa, kiitos tästä mahdollisuudesta kaverilleni Hennalle <3... Hänen pihassaan noi mun kaviokkaat nykyisin töröttävät pihatossa jonka isoon sisätilaan mä oon aivan rakastunut. Paan siitä kuvia tai videota sit kun ehin vähän siivota hehheh.Mun käsittääkseni Miniä ei vissiin oo ratsasteltu ollenkaan tai ainakaan lähiaikoina ollenkaan joten eilen kun kiipesin sen kyytiin odotin tyhmänä jotain äksöniä. Juupajuu, unohdin että kyseessä oli Mini :P ei se ees tunne sanoja tuhmailu tai riekkuminen. Sen omat kuolaimet olin unohtanut kotiin mutta ihan ok se toimi lainakuolaimillakin. Energiaa riitti ja sana "prrr" oli kovassa muodissa :D. Silti sen sai jopa laukasta pysähtymään pelkällä äänellä vaikka heitti ohjat kokonaan pois. Mää en kestä miten se on niin kiltti!


Olin muuten aiiiivan kusessa taas sen kyydissä kun se on niin kapea ja tottakai edelleen aika epätasainen kun niitä ratsastuskertoja sillä on tosiaan se n 15 takana viime kesänä-syksynä. Kusessa ololla meinaan siis sitä että tuntu siltä että putoon suoralla urallakin kun oma tasapaino oli luokkaa 1/5... Mitään mä en tuolla kyydissä siis muuta tehny ko koittanu vähän kattoa että se ei painaisi jalkaa vasten mutkia ja että se menisi ees suunnilleen sellasta tahtia ettei Vermon ravurit jäisi kakkoseksi... Olis ne varmaan silti jääny. Kestoa tällä meidän pikahölkällä oli kellon mukaan 15min loppukäynteineen.


Koitan tällä viikolla saada aikaiseksi kirjoitettua vielä mun Portugalin reissustakin. Olin helmikuussa 3vko vapaaehtoisena työntekijänä hevosrescuella :) hieno kokemus ja mielelläni lähtisin uudestaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti