3. lokakuuta 2017

Muutto & uusvanha vuokraaja

Lauantaina suunnattiin aikaisin aamulla nokka kohti Hämeenlinnaa mistä haettiin lainaan vetokoukullinen auto ko mun oma on huollossa... Siitä sit suoraan Nokian suunnille missä Mini on reilun kuukauden majaillut orin luona. Olin heti tokana päivän kuullut orin antaneen Minille "fritsuja" mutta kyllä mulla putos silmät päästä kun näin minkä luokan fritsuista oli kyse. Luojan kiitos en nähnyt näitä silloin kuukausi sitten kun oli tuoreita, olisin saanut slaagin :S!Se on syöty molemmin puolin kaulaa, kyljet, pylly, päässäkin pari pienempää vekkiä joista en tiiä onko lyönyt ittensä johonkin vai mitä niihinki on sählätessään onnistunut osumaan. Aika surkeelta se jokatapauksessa näytti ja valehtelisin jos väittäisin että mua ei olis ihan pirukseen harmittanut. Niin ja lopputulemahan tällä astutusreissulla oli se että kun Mini ton episodin jälkeen muutama viikko eteenpäin tuli kiimaan niin eihän se enää päästänyt oria lähelle saati astumaan. Noo anyway Mini lastautui kotimatkalle lähtiessä suoraan kärryyn ja matkusti hipihiljaa vaikka pysähdyttiin välissä hakemaan kuiviketta matkan varrelta. Hetken se joutui uudella tallilla odottelemaan uuden vuokraajansa Ninan kanssa ilman heppakavereita kun me lähdettiin hakemaan mammaa ja vauvelia paikalle. Oli vissiin käyttäytynyt semi asiallisesti senkin aikaa. Ninahan on siis otsikon "uusvanha" siksi että on joskus öööö ehkä 2011 tietämillä vuokrannut mun silloista welsh ponia Dilystä hetken aikaa.


Lemmu ja Chakra meni myöskin koppiin molemmat suoriltaan ja vauveli matkusti tällä kertaa ison tytön tavoin ihan omalla puolellaan ;) hui! Mua tais jännittää enemmän kun sitä. Turhaan kuitenkin ressasin koska matka meni ongelmitta ja perilläkin kumpikin asettui heti Minin kanssa suht rauhaksiin napsimaan heinää. Vähän meillä oli tolloin vielä mm tarhakatoksen rakennus kesken kuten alla olevasta kuvasta näkyy.


Nyt pounit on ehtinyt jo muutaman päivän asettua ja Minikin on jo kahdesti rassukka joutunut töihin! Muuton jälkeisenä päivän ratsastin sen yli kuukauden tauon jälkeen eka itse ja oli muuten samalla eka kerta ikinä kentällä :D tähän asti ollaan tarvottu vaan pellolla ja maastossa. Se oli aika virtaista ja villi muttei pöllöillyt vaan pysyi pikkareissaan vaikka mä hetken sitä epäilinkin, niin ahkeraan se jalkojaan heitteli! Seuraavana päivän Nina meni sillä ja se oli Minin eka kerta kun joku muu menee sillä ns kunnolla. Tätä ennen sillä oli vaan kerran kävellyt yksi tyttö ja sen lisäksi sillä on mun 4v pikkuveljeä taluteltu. Oli siis ponille melko jännä tilanne ja vähän se näkyi mm alun kyttäilynä mutta ihan järkevästi se tälläkin kertaa kuitenkin kulki! Oli super hienoja ja hyviä pätkiä ja sitten niitä missä sekä kuski että poni puhui hetkellisesti eri kieltä. Hyvä fiilis taisi kuitenkin kaikille jäädä päälimmäiseksi tunteeksi ja oon tosi iloissani että ihan puolvahingossa sattui löytymään mulle ennestään tuttu tyyppi vuokraajan rooliin :). Ajatuksena on että Nina menee Minillä puolet viikosta joten mulle jää paremmin aikaa puuhastella mm villivarsa Chakran kanssa. Alla vielä jokunen kuva Ninan ja Minin menosta.

Ei yhtään pöllömpi poni jos multa kysytään <3 siitä tulee salettiin ihan pirun hieno ajan kanssa!

2 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kommenttini ei jostain syystä ilmestynyt tähän, kokeillaan siis uudestaan :)
  Eli siis, ihanaa huomata että ihmiset suuntaavat Klaukkalaan päin eivätkä aina sieltä pois!
  Pyörin pikkutyttönä jatkuvasti eri talleilla Klaukkalassa. Oletko kenties Myssyntien päässä tai Järvisentien varrella? Olisi mahtavaa jos noilla talleilla pihisee vielä henki. Niin moni talli on Klaukkalassa lopettanut toimintansa 2010-luvun aikana :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulosta kumpikaan tien nimi tutulta enkä valitettavasti oikein aluetta tunne että osaisin sanoa ollaanko yhtään samalla suunnallakaan.. :')

   Poista