17. elokuuta 2017

Ilman satulaa & voihan rivi


Hyppäsin Minin kyytiin eilen ekaa kertaa ilman satulaa ja ekan kierroksen se käveli vähän ihmetellen mutta sen jälkeen jatkoi kun vanha tekijä. Käynnissä yritin saada sitä pitkälle ja pyöreälle kaulalla ja vähän pääsin jo taivuttelemaan sitä kun se alkaa pikkuhiljaa pysyä jalkojen välissä eikä ole ihan niin luikero.


Raviin kun siirryin niin herramunjee :D meinasin pudota hemmetti suorillakin!!! Ja tää ei oo ees vitsi! Mulla on normaalisti tosi hyvä tasapaino enkä ihan pienimmästä putoa mutta perkule että oli hankalaa istua! Ponikin vähän ihmetteli kun mamma horju ja pomppi ihan mihin sattuun. Kovasti koitin aina silitellä sitä kun mulla petti tasapaino ja se jarrutti sen sijaan että olisi liuennut paikalta. Oli sillä varmaan kestämistä! En tajua miten se olikin noin hiton hankalaa istua tukevasti. En pystynyt keskittymään ollenkaan Miniin joten se sai vähän höllemmän päivän kun kuski haki kroppaansa toimimaan paremmin. Noh ehkä hyväkin että välillä on vaan tosi kevyttä höntsää.
Mini raukalla on muuten joku hemmetin rivi tai vastaava jalassa :( plaa tosi mälsää! Se oli vielä selvästi kipeä ja toi aikalailla tauotta nosteli sitä jalkaa ilmaan kun se vaivasi sitä. Pesin siitä ruvet pois sellaisella antibioottisella shampoolla ja laitoin eläinlääkäriltä saatua rivivoidetta reippaan kerroksen. Täytyy katsoa mihin suuntaan se lähtee nyt menemään.. Onneksi sitä on vaan yhdessä kintussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti