26. toukokuuta 2017

Vauva-arjen kuulumisia


Eilen illalla otettuja kuvia kuuden päivän ikäisestä varsasta. Se on niiiin söpö ja kaunis etten kestä <3! Aivan ihana pää, toivottavasti pysyykin tollaisena arabimaisena niinkuin beibin isilläkin oli. Beibi on muuten edelleen tosiaan beibi tai varsa tai pikkanen, ei ole nimeä vielä valittu. Vahvin vaihtoehto tällä hetkellä on Siru joka sopisi varsan isään Hippuun hyvin. Hippuhan jouduttiin lopettamaan syksyllä joten olisi kiva että nimessä olisi joku muisto siitä.


Huvittaa katsoa kuvia ja videoita muiden varsoista kun ne kipittää mennen tullen emänsä mahan alta :D ei ihan onnistuisi meillä... Hyvin toi kuitenkin mahtuu taiteilemaan itsensä tissille ja maitoakin selvästi heruu kun on niin nopeasti pyöristynyt. Ei ole mikään pieni ja hontelo pitkäkoipi vaan muodokas säihkysääri!
Poikkis ja beibi teki eilen ekaa kertaa läheisempää tuttavuutta. Ekojen päivien peräruiskeitten ja muiden kiusojen jälkeen varsa oli muutaman päivän vähän varautuneempi eikä mielellään hakeutunut kosketusetäisyydelle mutta nyt ollaan onneksi päästy yli siitä. Aamuin illoin olen viettänyt noiden kanssa sen verran aikaa että se rentoutuu kunnolla eikä ole ns varpasillaan kokoajan. Tänään se käveli jo aikalailla suorilta luokse ja on se kyllä muutenkin rohkaistunut! Enää ei hyöri 24/7 emän kyljessä vaan tarhassakin juoksee helposti 10-20m päässä hullua pukkirallia eestaas. Harmi kun ei ikinä ole just sillä hetkellä kamera kädessä, pitäisi ihan ajan kanssa mennä päivystämään niin saisi hauskoja kuvia kun koko varsa hyppii ilmaan ja muksahtelee menemään.

Vauva 4pv :) nyt on jo paljon rajummat moovit

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Onpas se muuten takakorkea jo noin pienenä, mutta ilmeisesti vielä etujaloissa on vielä vähän vennot vuohiset? Aikaisemmissa kuvissa on ollut ventoutta havaittavissa, joten varmasti tasoittuu tuo etu- ja takapään korkeusero.

  Kuinka paljon isompi varsan isä on kuin emä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari ekaa päivää oli tyypillisesti vähän löllöjalka mutta ei ne enää vennot ole :) son vaan takakorkea. Isä oli melkein 30cm korkeampi mutta tosi jalo ja pitkäjalkainen, paljon arabia takana.

   Poista