19. toukokuuta 2017

Uskaltaskohan tässä huokasta

Nyt on pari päivää tota Lehmän römpsän kellertävää eritettä ihmetelty ja taidan luottaa ell ehdotukseen että se olisi vaan sakkaa virtsarakosta. Tolla on jo ennestäänkin ollut keskivertoa enemmän sakkaa siellä ja nyt lopputiineydestä kun juominen on ollut heikkoa niin tuskinpa tilanne on ainakaan parantunut. Sille on jo jonkin aika tarjoiltu aamu- ja iltaruuat löysänä vellinä mutta nyt lisäsin niihin vettä entisestään. Josko tässä vähän aikaa uskaltaisi taas hengittää normaalisti...


Tolla oli maanantaina minimaaliset kristallitipat tisseissä mutta ne hävisi omia aikojaan eikä mitään tapahtunut. Tänään illalla oli sama juttu mutta muuten toi näyttää edelleen siltä ettei varso ikänä. Alkaa vähän usko loppua tähän kyttäämiseen :D sais alkaa jo tapahtua... Nytkin kello on yli yksi yöllä ja toi vaan mussuttaa heinää. Ainot "isompi" muutos tälle päivälle oli maidon ph-testin tulos joka eli ihan omaa elämäänsä. Eilen ja toissapäivänä se oli mun mielestä lähempänä 6 kun 7 mutta nyt se oli kyllä niin eri sävyä etten osaa sanoa juuta tai jaata. Suap antaa mielipiteitä että mitä lukemaa toi teidän mielestä kuvittelee edustavansa?


Alla oleva masupose on keskiviikolta. Nyt kun eletään jo perjantain puolta niin päiviä on kasassa 339. Koomista että ensin pelätään kuollakseen että varsa tulee liian aikaisin ja nyt sitten odotellaan että missä hitossa se viipyy. Mokomakin, aiheuttaa vatsahaavan jo ennenkun on edes syntynyt.

Ei ainakaan heinä lopu kesken :D

2 kommenttia:

  1. Näinkö mä ihan omiani että viikonloppuna sulla ois tullu varsomispostaus? :O Vai vieläkö on masussa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et nähnyt :) julkaisin vahingossa keskeneräisen ja en oo vielä jaksanut tehdä loppuun kun oon vaan nukkunut univelkoja pois :D... Nyt aattelin seuraavaks avata koneen ja ruveta näpyttelemään.

      Poista