12. toukokuuta 2017

Tissit edestä tissit takaa tissit sivulta poni makaa

Saataiskohan me äitienpäivälle varsa? Tai en mä valita vaikka se jo tänä yönä päättäisi ilahduttaa olemassaolollaan :D ei no, tuskinpa se mulle moista iloa suo. Kiduttaa mua mokoma vielä toisen unettoman viikon ennenkun vaivautuu edes harkitsemaan ulostautumista.


Koko viikon oli niin hitsin kylmät ja ällöt kelit että ton eteneminen kohti varsomista tyssäsi täysin, mitään ei tapahtunut mihinkään suuntaan. Tänään kun oli eka aurinkoinen ja lämmin päivä niin heti alkoi tapahtua! Lämpö oli illalla 37,4 ja se on puoli astetta vähemmän kun yleensä, aamulle se tosin olisi ollut normaali lukema eli tiiä sitten oliko sillä vaan vähän vilpakka tai jotain? Maito on selvästi läpikuultavampaa kirkkaankeltaisen sijaan, enää en voi pistää muutosta mielikuvituksen piikiin. Valkoiseksi sitä ei kuitenkaan millään kehtaa väittää, eikä vahatipoistakaan ole kyllä tietoakaan. Ph on nyt pudonnut 7 mutta noi liuskat on valitettavasti just sen verta epätarkkoja että ihan millilleen en osaa arvoa sanoa... Tolla on muuten hauskan eripariset noi sen tissit, sen lisäksi että näyttävät eriltä niin tosta oikeasta on paljon helpompi lypsää maitoa.Maito lauantaina ja tänään

Vaikka kuinka mielellään sen babyn tälle iltaa ottaisinkin niin kyllä mä valitettavasti vähän veikkaan että ei tartte tänä yönä tallille kaahata. Aurinkoa ja lämpöä on kuitenkin keskiviikkoon asti tiedossa eli alkuviikko voisi olla aika totuudenmukainen arvio. Päiviä nyt 332, keskiverto kantoaikana pidetään 335 joka olis maanantaina. Koitan hillitä itteni ja näpytellä enää max yhden tissi-maito-römpsä kuvapläjäyksen ennen varsomista... Jos toi vaikka ne tipat päättäisi väsätä niin se voisi olla kelpo tekosyy >:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti